Billigste strømavtale (uten lokketilbud)

Vannkraft

Du har nok både sett og hørt andre snakke om det. Strømavtaler som betaler deg for å være kunde hos de. Det høres forlokkende ut, men de fleste som biter på strømselskapets lokketilbud erfarer at prisene fort settes opp. Her viser vi deg hvordan du kan få billigste strømavtale som gir deg strøm til innkjøpspris uten negative opplevelser i etterkant.

Det finnes en skog av forskjellige strømavtaler og leverandører. Felles for dem alle er at de kjemper om kundene. De vet at når man først er inne, blir de fleste værende. Dette gjelder uansett om det er bank, mobiltelefon, forsikring, eller strøm. Et av triksene de bruker er supertilbud der man får betalt av strømselskapet for å bli kunde. Felles for dem alle er at prisen skrus opp så snart garantitiden går ut (typisk 1 til 6 måneder der de med mest rabatt varer kortest tid). Og da blir fort prisen mye høyere. Veldig mye høyere.

Billigste strømavtale som varer

Å betale kundene er ikke god business for strømselskapene, og ingen selskaper har strømavtaler som holder den negative prisen over tid. Derfor er den beste strømavtalen over tid en strømavtale der man ikke betaler noen påslag. Fjordkraft Spotpris Web er en slik avtale, og de har følgende betingelser:

  • Månedsbeløp: 0 kr
  • Påslag: 0 øre
  • Man må ha eFaktura og avtalegiro (avtalen blir dyrere om man ikke har opprettet dette innen 2 måneder etter at man har fått første faktura)

I praksis betaler man det Fjordkraft betaler for strømmen. Betingelsene holder seg også uforandret så lenge man har den. Avtalen er faktisk så god at den ikke er offentliggjort på nettsidene. Den er i praksis laget kun for å ikke falle helt til bunns på sanmenligningstjenestene. Så dette er en ypperlig sjanse til å få en veldig bra avtale som varer.

Husk eFaktura og avtalegiro

Husk at denne avtalen krever at man oppretter eFaktura og Avtalegiro. Selv om man kan opprette dette i nettbanken etter at man får første faktura, har Fjordkraft gjort det svært lett å gjøre dette på nettsidene. Ved å logge inn på Fjordkraft.no kan man trykke på Tjenester i menyen, og trykke bestill på eFaktura og Avtalegiro.

Fjordkraft eFaktura og avtalegiro
Man kan opprette Avtalegiro og eFaktura på Fjordkraft sine nettsider

Andre spennende artikler...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *