RABO

Bruk bonuspoeng på første klasse hos Singapore Airlines
Singapore Airlines – Første klasse – Retrofitted 777-300ER

Overskriften er hentet fra en artikkel om bonuspoeng i Dine Penger. Selv om det høres forlokkende ut, er det som de fleste ting som høres for godt ut til å være sant nettopp nesten det. Men bare nesten. Faktisk er det for de fleste familier fullt mulig å tjene nok bonuspoeng til å reise på en tur for to (eller flere) til andre siden av jorden – hvert år.

Det krever litt innsats…

Dessverre er artikkelen i Dine Penger svært lite informativ. Dette gjelder de fleste artikler om dette temaet. Problemet er at journalistene som skriver ikke har noen særlig kunnskap om temaet og lener seg på kortere intervjuer. I tillegg klarer man ikke å få alt av informasjon inn i en liten artikkel, og da blir kvaliteten deretter. Kort fortalt kunne artikkelen oppsummeres slik:

1. Meld deg inn i alle bonusprogram
2. Skaff deg et kredittkort som gir deg bonuspoeng
3. Betal hele kredittkortregningen
4. Lær deg forskjellen på ekstrapoeng og grunnpoeng
5. Vær klar over at bonuspoeng har utløpsdato
6. Bruk poengene på flyturer, oppgraderinger eller hotell
7. Prøv å få statusmatch hos konkurrenter
8. Veksle inn Trumf i EuroBonus
9. Vær prisbevisst
10. Husk skattereglene

Så da er det vel bare å sette igang? Nei, dessverre (eller heldigvis) ikke. Det krever litt innsats for å komme igang, men når man har de viktigste konseptene inne går det forholdsvis lett å bygge på med mer avansert Eurobonus-opptjening. Av punktene over er det kanskje kun punkt 2 (skaff kredittkort) og punkt 8 (veksle inn Trumf i Eurobonus) som er relevante for å kunne bli millionær på bonuspoeng. Resten er fornuftige, ja, men fører deg ikke noe særlig nærmere champagne og seng på flyet.

Leter man rundt på nettet kan man finne både informasjon og tips om hvordan tjene bonuspoeng. Problemet er at det enten befinner seg på artikler på nettsider hvor det drukner i artikler om andre tema, eller på forum hvor det som regel er så mye informasjon at det er vanskelig å se hvor man skal begynne.

…men det er definitivt verdt det!

For de fleste er det ikke veldig komplisert å kunne reise på business eller første klasse nesten gratis. Det største problemet er kanskje at etter at man har reist på business class vil man ha problemer med tanken på å reise økonomi-klasse igjen.

Fremover vil det bli postet innlegg om hva som er viktig å vite, samt hvilken rekkefølge man bør starte. Så kanskje vi møtes i business eller første klasse en gang i nær fremtid.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-