RABO

bitcoin
Bitcoin er det mest kjente kryptovalutaen

Denne siden kan inneholde annonselenker.

Ved å opprette konto hos den nye norske kryptobørsen MiraiEx får du 40 kroner i Bitcoin gratis i oppstartsbonus. Du har også mulighet til å tjene ytterligere oppstartsbonus (over 200 kr) etter at du har registrert deg!

MiraiEx (Mirai:“fremtid på japansk” + Ex:“kort for exchange” = fremtidens børs) er en kryptovalutabørs som ble startet av en gruppe med teknologer som ønsket å bygge noe større sammen. De er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, og ønsker å gjøre det like enkelt å investere i kryptovaluta som i aksjer og fond.

Følg denne linken for å få tilgang til gratis bitcoin:
MiraiEx.com

For å få bonusen må man verifisere seg med Bank ID enten mens man lager kontoen eller etterpå. Det er kun via affiliatelink eller vervelink man kan motta bonus. I skrivende stund er oppstartsbonusen verdt ca 40 kr. Bitcoin er tilgjengelig på kontoen umiddelbart, og det ligger ingen begrensninger på hva man kan gjøre med bonusen.

Nyskjerrig på hva Bitcoin er for noe?

Snl.no forklarer Bitcoin på følgende måte: Bitcoin betegner både et digitalt betalingsnettverk og verdienheten i dette nettverket. Verdienheten bitcoin (BTC) fungerer som en valuta og omtales gjerne som virtuell valuta eller kryptovaluta. Den minste valutaenheten er en satoshi, som utgjør en hundre-milliontedels bitcoin (10-8). De vanligste enhetene i tillegg til bitcoin er millibitcoin (mBTC, 10-3) og mikrobitcoin (µBTC, 10-6).

Videre skriver de at Bitcoin-nettverket er et digitalt og desentralisert nettverk (se peer-to-peer-arkitektur). Det betyr at man kan overføre bitcoin elektronisk direkte til en mottaker uten å måtte gå via en betalingsformidler, som en bank. I tillegg finnes det såkalte Bitcoin-minibanker i en rekke land. For å skille mellom nettverket og valutaen benyttes Bitcoin, med stor B, til å snakke om nettverket og teknologien, mens bitcoin, med liten b, B , BTC eller XBT benyttes til å snakke om valutaen.

Se flere artikler om å spare penger her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-