RABO

amex kampanje

Amex (American Express) kjører for øyeblikket en veldig god kampanje der man får hele 30.000 Eurobonus ekstrapoeng hvis man foretar kjøp for minst 30.000 kr innen 31. desember 2020. De har også en tilsvarende kampanje på gratiskortet Classic med 18.000 Eurobonus ekstrapoeng hvis man foretar kjøp for minst 25.000 kr innen 31. desember!

Dette er en Amex kampanje som gjelder for Premium- eller Classic-kortet. Premium-kortet gir også en 2-for-1-billett om man omsetter for minst 150.000 kr, mens Classic-kortet gir en 2-for-1-billett i Europa med SAS om man omsetter for minst 100.000 kr. Dette gjelder pr kalenderår, så for de fleste som skaffer kortet nå vil nok dette først bli oppnåelig neste år.

Månedsprisen på Premium-kortet fra 4. måned er 85 kr/mnd. I tillegg til kampanjebonusen opptjener man 15 poeng/100 krone brukt. Altså vil man i tillegg til kampanjebonusen opptjene 4.500 poeng om man kjøper for 30.000 kroner.

Classic-kortet er gratis og gir 10 poeng/100 krone brukt. Altså vil man i tillegg til kampanjebonusen opptjene 2.500 poeng om man kjøper for 25.000 kroner.

Oppnåelig for de fleste

Kampanjen gjelder kun for «nye» kunder. Erfaringsmessig vil dette si at man ikke har kortet ved søknadstidspunktet. Om man har andre kort (f.eks. Amex Classic eller Amex Elite) hindrer en ikke fra å søke på Premium-kortet og være kvalifisert for kampanjebonusen. Ei heller om man nylig har sagt opp et Amex Premium-kort og søker på nytt. Det er heller ingenting i vilkårene som hindrer dette.

Kampanjen varer frem til 30. november for begge kortene (først sto det 16. oktober for Classic-kortet, men dette er nå korrigert). Man får kampanjebonusen utbetalt senest innen utgangen av februar 2021 for Premium-kortet. Basert på tidligere kampanjer får man bonusen utbetalt så snart man har passert grensen.

Dersom man forventer større forbruk kan man benytte denne kampanjen sammen med andre personer i familiepoolen i Eurobonus-programmet. På den måten kan familien f.eks. opptjene 30.000 poeng flere ganger på Premium-kortet. Om man f.eks. er 2 stk anbefaler vi at dere først skaffer 1 kort og bruker dette. Når man nærmer seg 30.000 kr i omsetning søker man kort til den andre personen. På denne måten utnytter man at man får en lengre gratisperiode totalt sett. I tillegg kan man bli med på både Premium- og Classic-kampanjen, og på den måten få 48.000 poeng om man omsetter for 55.000 kroner før årsslut.

Kampanjen for Premium finner du her på Amex sine sider.

Kampanjen for Classic finner du her på Amex sine sider.

Vi anbefaler våre artikler om Kredittkort som gir Eurobonus og Eurobonus kredittkort: Hva skal jeg velge?

Ser du noe som mangler eller noe som er feil?
Legg igjen en kommentar under eller send oss en e-post på hei@rabo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-