RABO

rabatt på netflix

Rabatt på Netflix, Spotify, Disney+ og andre streamingtjenester. Med dette enkle trikset kan du spare 1.200 kroner i året på streaming.

Kredittkortet XY Visa har et fordelsprogram der man hver måned kan velge en kategori der man får rabatt. Kategoriene varierer, men 100 kroner i rabatt på streaming har vært fast inventar hver måned de siste årene. Dette er en av de få mulighetene man har til å få regelmessig rabatt på Netflix og annen streaming som faktisk monner.

Setter man opp kredittkortet som betalingsmiddel på en streamingtjeneste sparer man 100 kroner pr måned (1.200 kroner i året). Koster streamingtjenesten under 100 kroner får man dekket hele beløpet. Et ekstra tips er at dersom man er flere i husholdningen kan man få denne rabatten flere ganger ved at hver person har sitt kredittkort med rabatt.

yx rabatt
Eksempel på rabatter

Kredittkortet er gratis, men som med alle kredittkort krever det at man betaler utestående beløp ved forfall, samt at man benytter e-faktura. Husk også at man må velge kategorien hver måned, selv om man ikke bytter kategori. Dette gjøres enkelt på denne siden.

Kredittkortet søker man på hos YX Visa.

Kredittkortet har som nevnt også andre rabattkategorier, men har en maksbegrensning på 5000 kr pr måned. Da de andre rabattkategoriene har en rabatt på 5% vil dette si maks 250 kr i rabatt. Fordelen er at man kan velge rabattkategori etter at kjøpene er foretatt, slik at man kan beregne hvilken rabattkategori man vil få mest rabatt fra. Når det er sagt er det andre kredittkort vi ville anbefalt å bruke på regelmessig basis. Dette kortet anbefaler vi heller å kun bruke på én streamingtjeneste.

For flere tips om hvordan spare penger, sjekk ut våre artikler om smart privatøkonomi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-