RABO

rabatt på bil
Nye BMW I4. Denne bilen kan du få kuttet prisen med 8%. Bildet er lånt fra bmwgroup.com.

Rabatt på bil! Svært mange nordmenn har tilgang til rabattordninger hvor man kan spare store summer ved kjøp av nybil. Har du sjekket om du har tilgang til disse rabattene?

Skal du kjøpe nybil er det første du bør sjekke om du har tilgang til noen rabattavtaler. Dette kan for mange være en av fordelene man har via arbeidsgiver. Typisk har man her rundt 8-9% rabatt på bilprisen (uten avgifter).

Mulig å få god rabatt på bil for mange

Men over 230.000 nordmenn har også tilgang til en annen, og kanskje mer ukjent avtale for rabatt på bil. Akademikerne, som består av 13 fagforeninger, har fremforhandlet svært gode rabatter hos BMW og Bertel O. Steen.

Man får også rabatt på tilvalg og fabrikkmontert utstyr. I mange tilfeller kan man også få rabatt ved ettermontering av utstyr.

Priseksempel uten og med 10% rabatt:

Grunnpris (eks. mva): 381.000
Valgt tilleggsutstyr: 7.000
MVA: 97.000
Engangsavgift og vrakpant: 149.000
Vanlig salgspris: 634.000

Grunnpris (eks. mva): 342.900
Valgt tilleggsutstyr: 6.300
MVA: 87.300
Engangsavgift og vrakpant: 149.000
Rabattert salgspris: 585.500

Priseksempelet over viser en besparelse på nesten 50.000 kroner. Man får rabatt på grunnprisen og tilleggsutstyret. MVA blir i praksis også rabattert siden det er 25% av summen av dem. Avgiftene får man derimot ikke rabatt på.

Også rabatt på kampanjepriser

Som regel har man rabatt også på tilbudskampanjer. Da får man som regel kun rabatt på selve bilprisen, men ikke på tilbehørspakken som allerende er rabattert.

Rabattene til Akademikerne kan man se på AkademikernePluss sine nettsider. Under ser man rabattoversikten slik den er i oktober 2021. Husk også å sjekke arbeidsgiver sine avtaler, de kan på noen merker være bedre.

bilrabatt
Rabatter på nybil med AkademikernePluss, oktober 2021.

Det er også mulig å få rabatt på leasing, og på bilabonnementstjenesten iMove. Du kan lese mer om det på AkademikernePluss sine nettsider.

Sjekk ut flere artikler om smart privatøkonomi her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-