RABO

rabo.no ble startet i starten av 2020 for å gi leserne tips og nyheter innen rabatt og bonuspoeng. Nettsiden har hatt jevn økning i trafikken siden oppstart og har pt. (januar 2023) rundt 8000 unike månedlige besøkende.

Nettstedet er drevet som et sideprosjekt, og nye innlegg og innhold kommer derfor med ujevne mellomrom. Å lage skikkelig innhold tar tid, og som regel kan man ta «read time» i antall minutter og gjøre det om til antall timer for å få en ide om hvor lang tid det har tatt å skrive en artikkel.

For å kunne øke frekvensen på nye innlegg benyttes ChatGPT for å hjelpe med å lage innhold. ChatGPT er en avansert kunstig intelligens som kan generere tekst og svare på spørsmål, og har vært til stor hjelp for oss når det gjelder å utvikle kvalitetsinnhold. Innlegg kan derfor helt eller delvis være AI-generert, men alt innhold er lest gjennom før publisering. Vi ønsker å være transparente overfor leserne våre og gi kreditt til ChatGPT for deres bidrag. Vi ønsker alltid å gi verdi til våre lesere og å lage interessant, relevant og nyttig innhold.

Det settes stor pris på de som f.eks. har benyttet seg av vervekampanjene til Firi (MiraiEx) og NBX. Dette bidrar til å dekke kostnader til å drive nettsiden, samt en ekstra motivasjon for å lage nytt innhold. Disse kampanjene er win-win for begge parter.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-