RABO

Bitcoin er det mest kjente kryptovalutaen

Denne siden kan inneholde annonselenker.

Få Bitcoin gratis ved å opprette konto hos den nye norske kryptobørsen NBX (Norwegian Block Exchange). Du får du 50 kroner i Bitcoin gratis i oppstartsbonus. Verver du videre får du hele 150 kroner i Bitcoin + 20% av handelsgebyrene de du verver genererer.

Norwegian Block Exchange (NBX) er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta. De startet som en spin-off fra Norwegian Air Shuttle for å introdusere kryptovaluta som betaling i luftfartsindustrien med formål om å redusere kostnader i forhold til betalinger, og på sikt potensielt kunne bli en ledende kryptobørs. NBX er grunnlagt av Bjørn Kjos, som også grunnla Bank Norwegian, og ser potentialet for å bli en hub for finansielle tjenester innen kryptoøkonomi.

Følg denne linken for å få tilgang til gratis bitcoin:
NBX.com

For å få bonusen må man verifisere seg med Bank ID enten mens man lager kontoen eller etterpå. Det er kun via affiliatelink eller vervelink man kan motta bonus. I skrivende stund er oppstartsbonusen verdt 50 kr. Bitcoin er tilgjengelig på kontoen umiddelbart etter at kontoen er verifisert, og det ligger ingen begrensninger på hva man kan gjøre med bonusen.

Husk at man også kan få gratis Bitcoin hos MiraiEx

MiraiEx, en konkurrerende kryptobørs, har også en kampanje hvor de gir bort gratis Bitcoin mot at man lager konto og verifiserer med BankID. Les mer om det i artikkelen Gratis Bitcoin hos MiraiEx.

Nyskjerrig på hva Bitcoin er for noe?

Snl.no forklarer Bitcoin på følgende måte: Bitcoin betegner både et digitalt betalingsnettverk og verdienheten i dette nettverket. Verdienheten bitcoin (BTC) fungerer som en valuta og omtales gjerne som virtuell valuta eller kryptovaluta. Den minste valutaenheten er en satoshi, som utgjør en hundre-milliontedels bitcoin (10-8). De vanligste enhetene i tillegg til bitcoin er millibitcoin (mBTC, 10-3) og mikrobitcoin (µBTC, 10-6).

Videre skriver de at Bitcoin-nettverket er et digitalt og desentralisert nettverk (se peer-to-peer-arkitektur). Det betyr at man kan overføre bitcoin elektronisk direkte til en mottaker uten å måtte gå via en betalingsformidler, som en bank. I tillegg finnes det såkalte Bitcoin-minibanker i en rekke land. For å skille mellom nettverket og valutaen benyttes Bitcoin, med stor B, til å snakke om nettverket og teknologien, mens bitcoin, med liten b, B , BTC eller XBT benyttes til å snakke om valutaen.

Se flere artikler om å spare penger her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

AdBlocker Detected

Beklager, men vi setter pris på de små annonseinntektene vi kan få for å forsatt kunne lage innhold.

Slå av adblocker på denne siden, så forsvinner denne popup\'en :)

-

-

-

-

-

-

-

-

-